Header Ads

Header ADS

Λογισμικά βίντεο - Video toolsVSDC Free Video Editor - Λήψη
το VSDC Free Video Editor ειναι μια ολοκληρωμένη και εύκολη λύση για home video editing, με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά και εντυπωσιακά πράγματα. Μέσα από το έξυπνο περιβάλλον εργασίας μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τα βίντεο σας με τι λιγότερες δυνατές προσπάθειες.

Avidemux - Λήψη
Το Avidemux προσφέρει απλή και δωρεάν επεξεργασία βίντεο για αρχάριους αλλά με απαιτήσεις. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για ένα από τα λίγα αξιόλογα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που είναι ταυτόχρονα απλό στη χρήση του και αξιόπιστο αλλά και το γεγονός ότι ειναι open source και cross platform.Free Studio - Λήψη
Το Free Studio είναι μια άριστη σουίτα απλών αλλά εξαιρετικά χρήσιμων εργαλείων. Κατεβάστε, μετατρέψτε, γράψτε και μοιραστείτε τα αρχεία πολυμέσων σας με αυτή την εκτενή δωρεάν σουίτα. Είναι ένα πακέτο από όλες τις δωρεάν και αρκετά ικανές εφαρμογές dvdvideo, για βίντεο και ήχο.Jahshaka - Λήψη
Είναι το πρώτο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για επεξεργασία πραγματικού χρόνου και εισαγωγή εφέ σε βίντεο. Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος δεν είναι συνηθισμένο, όμως κρίνεται καλοσχεδιασμένο, έτσι ώστε να επιταχύνει τελικά τις εργασίες του χρήστη, αφού πρώτα δαπανήσει κάποιο χρόνο εξοικείωσης.


VirtualDub - Λήψη
Είναι ένα γρήγορο και ευέλικτο εργαλείο για την καταγραφή και επεξεργασία βίντεο. Η πολυπλοκότητα των χαρακτηριστικών του ίσως φαίνεται αποτρεπτική, αλλά αξίζει την υπομονή. Το VirtualDub είναι πιθανότατα το καλύτερο δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο στον κόσμο.


AVI ReComp - Λήψη
Είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που μπορεί να χειριστεί αρχεία βίντεο avi με πολλούς τρόπους. Συμπιέστε και μετατρέψτε αρχεία, προσθέστε υπότιτλους, υδατογραφήματα κ.α. με αυτό το πλήρες εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. Oι ελάχιστοι πόροι που απαιτεί και οι επιλογές που προσφέρει κάνουν το πρόγραμμα να αξίζει τον κόπο.


Pinnacle VideoSpin - Λήψη
To VideoSpin είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας οικιακών βίντεο. Επεξεργαστείτε τα αρχεία βίντεο με τα φανταστικά εργαλεία που περιέχει το πρόγραμμα και το οικιακό σας βίντεο θα γίνει αγνώριστο. Μια ξεχωριστή δυνατότητα είναι η απευθείας αποστολή του βίντεο που επεξεργαστήκατε σε youtube και yahoo videos.

Ashampoo ClipFinder HD - Λήψη
Κάντε λήψη, επεξεργαστείτε, αναπαράγετε και μετατρέψτε βίντεο από το youtube και άλλα παρόμοια sites. Αυτό το ικανότατο δωρεάν πρόγραμμα πρσφέρει αναζήτηση σε δεκάδες πύλες βίντεο. Δείτε άμεσα τα βιντεάκια σας, μετατρέψτε τα και αποθηκεύστε τα στον σκληρό σας δίσκο με ένα μόνο κλικ.


AviSplit - Λήψη
Είναι μια δωρεάν, χρήσιμη εφαρμογή για την κοπή και την επανασύνδεση αρχείων avi και divx. Mπορεί να χωρίσει ένα μεγάλο αρχείο avi σε μικρά κομμάτια, μπορείτε να ορίσετε εσείς το μέγεθος, να ξανασυνδέσει κομμάτια ή να εξάγει ένα κλίπ με καθορισμένο σημείο έναρξης και τέλους.Nero Kwik Media - Λήψη
Πρόκειται για ένα ελεύθερο, αυτόνομο και όλα σε ένα προϊόν το οποίο διαχειρίζεται πολυμέσα. Μπορείτε να βρείτε, να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να παίξετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο γρήγορα και εύκολα. Επίσης σας επιτρέπει να γράψετε cd ήχου και mp3 με λίγα μόνο κλικ.Ant Movie Catalog - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα αρχειοθέτησης ταινιών. Με την βοήθειά του, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και να
οργανώσετε μία συλλογή των ταινιών που διαθέτετε, προσθέτοντας σχετικές πληροφορίες, για κάθε μία από αυτές. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι ιδιαίτερα λειτουργικό κάνοντας το πολύ εύκολο στην χρήση.


Free Video Editor - Λήψη
Το Free Video Dub ειναι μια δωρεάν εφαρμογή για να κόψετε και να ράψετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία βίντεο. Το περιβάλλον εργασίας ειναι λιτό, οι λειτουργίες που ενσωματώνει είναι οι βασικές. Το πιο απλό πρόγραμμα για αρχάριους και όχι μόνο χρήστες.

K-Lite Codec Pack - Λήψη
Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να εγκαταστήσει διαφορετικούς κωδικο/αποκωδικοποιητές ήχου και βίντεο στο pc σας. Όλοι οι κωδικοποιητές που χρειάζεστε για να αναπαράγετε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου. Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση ώστε καθένας να μπορεί να απολαύσει τα αγαπημένα του αρχεία πολυμέσων.

Subtitle Edit - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα για την δημιουργία, επεξεργασία, συγχρονισμό και ρύθμιση υποτίτλων. Έχει πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον. Πρόκειται για ένα δωρεάν ισχυρό επεξεργαστή υπότιτλων, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων υπότιτλων ή την επεξεργασία υπότιτλων.
Από το Blogger.